A+ / A-

Внос на рекламни USB флаш памети

Максофт предлага невероятно разнообразие рекламни USB флаш памети за реклама от склад и с директен внос за 3 седмици.

Възможност за надписване с фирмено лого и внос. Внос на USB flash памети за рекламни цели. USB флаш памети с фирмен надпис, USB флашки. Поръчки на USB памети от 1G, 2G, 4G, 8G, 16G, 32G и повече.

Възможно е фабрично да се запише представяне или презентация на клиента и поставяне на рекламен надпис върху USB флашки чрез ситопечат или лазерно гравиране.

Всички предлагани модели USB флашки са с USB 2.0 интерфейс, функционират под операционни системи Windows ME/2000/XP, Mac 9.0 и по-висока, поддържат скорост на четене 9-12MB/s и скорост на запис 5-8MB/s в зависимост от конкретната система. Повечето предлагани модели са изградени на базата на USB flash чип Samsung с висока степен на стабилност и сигурност за данните. Всички предлагани модели USB флаш памети са с гаранция 2 години (24 месеца).

Внимание! Максофт изпълнява поръчки на фирми за USB памети за реклама и предлага usb флаш памети на търговци на едро и рекламни агенции. Компанията работи само с фирми и не изпълнява единични поръчки на частни лица!USB флаш, рекламни usb, usb флаш, usb за реклама, USB памети, внос на памети, внос USB, внос на USB памети, USB флаш памети, USB флаш памети на едро, USB флашки, USB flash