A+ / A-

USB памети | Флашки на едро за реклама с печат по поръчка

Най-поръчваните USB флашки на едро за реклама са 3 модела флаш памети с интерфейс 2.0 и капацитет 16G и 32G.  Възможно е производство на евтини флашки за реклама и с капацитети  1G, 2G, 4G, 8G по поръчка както флашки 64G и 128G с интерфейс 3.0.

Предлагаме usb флашки от склад на едро с печат на лого по поръчка. 

Актуалните цени на флашки

от склад и с внос са дадени в онлайн калкулаторите по-долу. 

Фабрично брандиране на флашки

с Ваше лого или цветна реклама. 

Разликата между 2.0 и 3.0 интерфейс при USB флашките [ВИДЕО]:

Основната разлика между двата интерфейса на флашките, 2.0 и 3.0, е в скоростта на трансфер на данни. Флашките 2.0, достигат скорост до 60Mbit/s, докато тези, с 3.0 интерфейс - до 5Gbit/s, което е 10 пъти по-бързо. Именно заради това, 3.0 се препоръчва за прехвърляне на по-големи файлове. Друго голямо предимство на 3.0 интерфейс е, че той осигурява двупосочен трансфер на данни, което при 2.0 е невъзможно.

Хубавото и при двата интерфейса е, че са условно съвместими, т.е. ако включите флашка 3.0 към 2.0 порт, тя ще работи със скоростта на по-ниския стандарт и обратното - ако включите флашка 2.0, към 3.0 порт, трансферът на данни ще бъде със скоростта на 2.0.

За реклама с фирмен печат най-масово се поръчват USB флашки с интерфейс 2.0, които предоставят достатъчно висока скорост при работа с документи и са достатъчно бързи при прехвърляне, копиране и съхранение на данни, а все още са доста по-евтини от USB флашките с интерфейс 3.0

Актуални цени на USB флашки

Изберете от модел от най-поръчваните флашки за реклама, след това посочете капацитет, цветност на логото за печат и ще получите актуалната цена на флашки на едро за фирми и търговци на едро.