A+ / A-

»нтернет маркетинг, интернет реклама

»нтернет маркетинг и реклама, оптимизаци€ за предни позиции в Google, управление на мнени€ и интернет репуаци€. »зграждане и поддръжка на интернет сайтове с единствената изц€ло българска система за управление на съдържанието (CMS), ко€то интегрира хостинг, CMS и вътрешна оптимизаци€ за предни позиции в Google.

ћаксофт Ќет е компани€, ко€то поддръжа над 100 хил€ди интернет страници, разделени в над 500 сайта на малки, средни и големи компании.

“ова, което отличава тези сайтове е централизирабното управление от Maksoft CMS - система за управление на съдържанието на сайт, ко€то актуализира в реално време начина по който се генерира кода на ¬аши€т сайт за предни позиции в √угъл.

Ќие осигур€ваме:

  • Ѕългарска CMS (система за управление на съдържанието), позвол€ваща лесна редакци€ на текстовете директно от ¬аши€т офис;
  • Google рейтинг и ц€лостна SEO (оптимизаци€ за търсещи машини) без аналог;
  • ¬ъзможност за многократна пром€на дизайна независимо от съдържанието в интернет сайта;
  • ƒинамична карта на интернет сайта за √угъл (Google Sitemap);
  • ¬ход€щи и изход€щи RSS канали;
  • ¬градена вътрешна SEO оптимизаци€ и алгоритни за интернет реклама и външна SEO оптимизаци€ на интернет сайтове

‘ирмата развива интернет решени€ от 1999 година. ѕрез 2003 година внедр€ва първата изц€ло българска система за управление съдържание на интернет сайтове.  ъм момента компани€та поддържа над 100 000 интернет страници разделени в над 500 интернет сайта на малки, средни и големи фирми.

—айтовете изградени от ћаксофт Ќет постигат предни позиции в √угъл благодарение на вградената система за вътрешна оптимизаци€ на кода.

 


ѕоддръжка на сайт


Ќет —ървис поддръжка за предни позици в Google

ћаркетинговата поддръжка на интернет сайтове е ц€ло направление в дейността на ћаксофт, обособено в отделен интернет сайт на адрес 

www.maksoft.net

 

 

”еб дизайн


”еб дизайн

”еб дизайн и изработка на сайт с осигурен български админ панел и Ќет —ървис поддръжка за предни позиции в Google. Ќие предламе уеб дизайн на фирмен сайт с активен хостинг, вградени механизми за √угъл оптимизаци€ и админ панел чрез динамична българска —истема за управление на съдържанието (CMS). 

‘ирмените интернет сайтове изработени от ћаксофт се отличават с постигнати предни позиции в Google.

ѕълна информаци€ е налична в специални€т ни интернет сайт за уеб маркетинг и интернет реклама на адрес www.maksoft.net

 

ќптимизаци€ сайт


Google SEO ќптимизаци€

ѕрез последните 10 години ћаксофт разработи собствени технологии за органична SEO оптимизаци€ и реклама в Google без аналог. ѕовече информаци€ по темата за SEO оптимизаци€ можете да намерите в специални€т ни информационен сайта на адрес seo.maksoft.net   

÷ени и пакети за SEO оптимизаци€ са налични в посветени€т на интернет рекламата сайта www.maksoft.net

 

”еб маркетинг


SEO оптимизаци€, дигитален и интернет маркетинг

Ќет “рафик фуни€, —оциален мегафон, Facebook поддръжка и SEO копирайтинг са част от услугите предлагани за интернет реклама от ћаксофт описани подробно в отделни€ ни сайт на адрес www.maksoft.net

 

ѕоддръжка на сайт


—ъществат 2 основни вида поддръжка на сайтове в интернет. ѕърви€т е техническото осигур€ване функционирането на сайта, което зависи от планираното натоварване. ¬тори€т е маркетинговата поддръжка на сайт, ко€то включва всички системи за управление и синдикиране на съдържанието, сайт статистики, SEO оптимизаци€, линк билдинг, ремаркетинг мениджмънт и поддръжка интеграци€та на уеб сайта с външни платформи.—ъществат 2 основни вида поддръжка на сайтове в интернет. ѕърви€т е техническото осигур€ване функционирането на сайта, което зависи от планираното натоварване. ¬тори€т е маркетинговата поддръжка на сайт, ко€то включва всички системи за управление и синдикиране на съдържанието, сайт статистики, SEO оптимизаци€, линк билдинг, ремаркетинг мениджмънт и поддръжка интеграци€та на уеб сайта с външни платформи.

интернет сайт, интернет сайтове, интернет реклама, изграждане сайт, поддръжка на сайт