A+ / A-

Как се постига най-добрата цена за поръчка на рекламни материали

Искаме да споделим с Вас как да получите най-добрата цена за Вашите рекламни материали?

  • За малките рекламни сувенири проверете опцията за печат в 1 цвят. Тя е по-евтина и често изглежда по-добре!

  • Планирайте цялото нужно Ви количество в 1 поръчка. Причината е, че винаги се начислява подготовка за печат, която повишава цената за малки тиражи и се заплаща повторно при ретираж. 

  • Времето е пари!
    Ако правите голяма поръчка за над 10000 лева и имате планиран срок от 4 месеца възможностите ще бъдат много- производство по поръчка в Китай или изработка в Европа на най-добрите цени и персонализирано до най-малкия детайл спрямо Вашите нужди. Ако имате по-малко от 1 месец през Вас са възможностите за избор на готови рекламни материали за брандиране от всички складове в Европа. Ако имате само 2-3 седмици възможностите са ограничени, а това може да ограничи възможностите Ви и да се отрази на цената. 

  • Транспорта е пари!
    Ако най-добрата цена на Вашия рекламен продукт е в Китай, трябва да знаете че експресната доставка по въздух на стока около 10кг струва 500 лева и отнема няколко дни. За същата сума можем да внесем около 1000кг (1 тон) стока

  • Оптимизирайте и съгласувайте печата със специалист!
    Обикновено предлагаме повече от 5 технологии за печат на всеки отделен артикул. Ако ни изпратите Вашата идея за печат, ние можем да предложим оптималната технология и цена за печат!

  • Вашата цена се определя от количество за всеки артикул, срока за изработка и плащане, както и общата сума на Вашите поръчки за период от 1 година. Разбирайки това, можете да преговаряте, за да постигнете своята целева цена!