A+ / A-

Календари от Максофт

Новите работни календари в 1, 2, 3, 4, а вече и 6 тела с печат или на тела от склад. Новите многолистовии настолни календари директно от е най-големият издател на тела за рекламни календари в България. 

Компанията работи с рекламни агенции, печатници и предлага индивидуален фирмен печат върху рекламни календари на фирми от цялата страна. 

Освен познатите работни календар 1, 3 и 4 тела, нови са Работни календари с 6 секции в 2 тела, нови дизайни за Лукс календари и многоезични версии на познатите календари Универсал, Елит и Класик са част от новостите в гамата календари за 2019 на Максофт.

Предлагаме фирмени календари с печат на цени от складове в София, Пловдив, Варна и други градове. Тела за рекламни календари на цени от склад за печатници и рекламни агенции. 

Печат на фирмени календари и тела за работни календари 2018 директно от складовете на един от най-големите производители. Борса календари и тела за работни календари на едро за рекламни агенции и търговци.

Календари за реклама, изработка фирмени работни календари по поръчка.

Работни календари Класик, Елит и Универсал са с козметични корекции в дизайна и без промяна в техническите параметри.

Календари Лукс 2018 са с нов стилизиран, наистина луксозен дизайн.

Наложилите се с през 2016 календари Универсал и Лайт ще пристват и в продуктовата гама за 2018 в 4 разновидности е календар Лайт. Цели 6 вида са четирисекционните календари на Максофт- предлагаме 4 цветови гами Лайт налични в 4 тела и 2 цветови гами Елит.