A+ / A-

Рекламни химикалки от вносител

Съществуват 3 начина да получите най-добра цена за своите

рекламни химикалки с надписи:

  1. Намалете цената за печат. Стойността на масовите химикалки за реклама е ниска, но има начални разходи подготовка за печат на лого. Ако вместо 50-100 броя, поръчате 200, 300 или 500, ще намалите драстично единичната цена за брандиране на химикалки с печат на Ваше лого.
  2. Ако сте рекламна агенция, търговец или печатница, пазарувайте химикалки на едро. Освен, че цената на кашон от 1000 броя е 30% дори 40% по-ниска наличността от най-поръчваните при Вас химикалки Ви спестява разходи по транспорт и доставка и позволява да реагирате бързо при всяка поръчка, разполагайки с количества във Ваш склад.
  3. Ако сте фирма, която ползва количества от поне 1000 рекламни химикалки с лого месечно използвайте възможността за производство на химикалки. Ще спестите над 30% от цената на химикалите и над 70% !!! от цената за печат. Причината е, че в този случаи Вашите химикалки се произвеждат и брандират директно в заводите в Китай,  могат да бъдат произведени в избран от Вас цвят и пълнител. Ключово условие, за да се възползвате от тази възможност е да успеете да планирате минимално количество на всяка единична поръчка от поне 5000 броя и срока за изработка и внос на химикалки 4 месеца!    За по-малки количества предлагаме поръчка химикали с надписи, метални химикали за реклама, или новите антибактериални химикали и стилус химикалки за телефон с капацитивен накрайник за таблети и мобилни телефони, окомплектовани със стандартен син химикал (пълнител).

Предлагаме химикалки на едро 

  • от склад в София при минимално количество 100 броя с възможност за печат на лого в срок 15-20 дни
  • отстъпки при поръчка на химикалки с печат над 1000 броя в срок 20 дни

както и възможност за

производство и внос на химикали за реклама

  • производство и директен внос на рекламни химикали с надписи при минимално количество 10 000 броя при срок на производство, транспорт и внос 120 дни. 

Химикалки на едро и изработка на химикалки с печат от вносител. Предлагаме възможност за надписване на рекламни химикалки от склад в България и в Европа както и поръчка на рекламни химикалки с фабричен надпис в големи тиражи, произведени в заводи в Европа и Азия и окомплектовани с различни пълнители (химикали) с дебелини 0.07 или 0.1 мм. 


Любопитно:
Пластмасовата химикалка е изобретена в Европа през 1940 година от Унгарец на име Biro. Той патентова изобретението, което няколко години по-късно се ползва от британската авиация, заради ползваемостта на приспособлението. Човекът анонсирал химикалката в в Съединените Щати е на име Reynolds. Новата придобивка обаче е на безкрайно високата за онова време цена от 10 долара. Първата компания която започва серийно производство на масови, евтини химикалки е BIC.
Химикалките, които днес Максофт предлага са със сменяем пълнител тип паркер, писец с дебелина 0.07 или 0.1мм, и различни иновативни подходящи за реклама форми и цветове.