A+ / A-

Рекламни химикалки от вносител

Химикалки на едро и изработка на химикалки с печат от вносител. Предлагаме възможност за надписване на рекламни химикалки от склад в България и в Европа както и поръчка на рекламни химикалки с фабричен надпис в големи тиражи, произведени в заводи в Европа и Азия и окомплектовани с различни пълнители (химикали) с дебелини 0.07 или 0.1 мм. 

Поръчка на стандартни пластмасови химикали с надписи, метални химикали за реклама, или новите антибактериални химикали и стилус химикалки с капацитивен накрайник за таблети и мобилни телефони, окомплектовани със стандартен син химикал (пълнител).

Предлагаме химикалки на едро 

  • от склад в София при минимално количество 100 броя с възможност за печат на лого в срок 15-20 дни
  • отстъпки при поръчка на химикалки с печат над 1000 броя в срок 20 дни

както и възможност за

  • производство и директен внос на рекламни химикали с надписи при минимално количество 10 000 броя при срок на производство, транспорт и внос 120 дни. 

Любопитно:
Пластмасовата химикалка е изобретена в Европа през 1940 година от Унгарец на име Biro. Той патентова изобретението, което няколко години по-късно се ползва от британската авиация, заради ползваемостта на приспособлението. Човекът анонсирал химикалката в в Съединените Щати е на име Reynolds. Новата придобивка обаче е на безкрайно високата за онова време цена от 10 долара. Първата компания която започва серийно производство на масови, евтини химикалки е BIC.
Химикалките, които днес Максофт предлага са със сменяем пълнител тип паркер, писец с дебелина 0.07 или 0.1мм, и различни иновативни подходящи за реклама форми и цветове.