A+ / A-

Рекламен надпис чрез флог и флекс

Флок и флекс  - Рекламен надпис чрез флог и флекс

Надписването чрез флекс или флок е подходящо за по-малко бройки рекламни сувенири (рекламни тениски и шапки) и материали свързани с по-кратък срок на употреба или свързани с конкретно събитие.

Представлява нанасянето на специално фолио (плат) върху текстилната материя. По този начин се постига ефекта на релефен надпис.

Недостатъка е, че не е толкова издръжлив на многократно пране и гладенен както висококачественият ситопечат. По тази причина се ползва основно за рекламни шапки в тиражи между 10 и 100, рекламни тениски за турнири с индивидуални номера и за надписване на текстилни рекламни материали с нестандартна форма. За надписване на рекламни материали за многократна употреба или фирмено облекло препоръчваме ситопечат или бродерия. Конкретно запитване можете да направите чрез формата за запитване или на телефоните за връзка.

Цена за рекламни надписи от флог и флекс върху тениски, шапки и други текстилни рекламни материали

  • рязан видео флекс 0.01лв/кв.см за всеки цвят + 0.50лв за всеки цвят на брой.
  • печатан флекс + рязане 0.02лв/кв.см  + 0.50лв на брой
  • стрип флок фолио 0.03лв/кв.см + 0.50лв на брой

Подготовка се заплаща 35лв общо за всички бройки и всички цветове, 
на всеки вид и размер надпис. 

Минимално количество за печат 20 броя.

За печат над 100 броя препоръчваме директен ситопечат. 

Всички цени са без ДДС.

ВАЖНО!!! Цената на други текстилни изделия (вкл. шапки и козирки) се калкулира по отделна ценова листа след предоставено изображение, точен размер и място на надписа.

Съвет:
Препоръчваме Ви да поръчате своите тениски и шапки заедно с фирменият надпис вместо да ги купувате от едно място, а да се надписват на друго. По този начин ще си гарантирате качество на крайният продукт и сигурност в качеството на готовият продукт.
Примерни цени за предлагани от нас фирмени рекламни тениски и шапки можете да видите от тук, за други артикули моля консултирайте се чрез формата за запитване.