A+ / A-

Рекламни химикалки от вносител

Рекламни химикалки окомплектовани с различни пълнители (химикали) с дебелини 0.07 или 0.1 мм. 

Пластмасови, метални химикалки, usb химикалки и химикалки с капацитивен накрайник за таблети и мобилни телефони, окомплектовани със стандартен син химикал (пълнител).

Пластмасови и метални рекламни химикалки с възможност за брандиране от склад или с внос. Новите цветове и модели химикалки и I-Pen химикали за реклама от Максофт, на склад в София, Пловдив и Варна. Възможност за производство и директен внос на рекламни химикали с надпис


Любопитно:
Пластмасовата химикалка е изобретена в Европа през 1940 година от Унгарец на име Biro. Той патентова изобретението, което няколко години по-късно се ползва от британската авиация, заради ползваемостта на приспособлението. Човекът анонсирал химикалката в в Съединените Щати е на име Reynolds. Новата придобивка обаче е на безкрайно високата за онова време цена от 10 долара. Първата компания която започва серийно производство на масови, евтини химикалки е BIC.
Химикалките, които днес Максофт предлага са със сменяем пълнител тип паркер, писец с дебелина 0.07 или 0.1мм, и различни иновативни подходящи за реклама форми и цветове.