A+ / A-

Копис | COPIS 2024

COPIS 2022

12-то изложение COPIS 2024 ще се проведе в периода 1 - 4 октомври 2024 г. в зали 5 и 6 на Интер Експо Център.

По време на COPIS, на едно място може да се проследят тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материали и консумативи за печатната индустрия, технологии за пакетиране, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, сувенири и подаръци, рекламен текстил, печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

През 2024 г. COPIS ще се проведе заедно с INTER DRONE EXPO и MACHTECH & INNOTECH EXPO в зали от 1 до 6 на Интер Експо Център.

INTER DRONE EXPO - първото изложение в Региона, което дава възможност на професионална и широка публика да се запознае с възможностите на безпилотни системи за различни приложения. Форматът на ИНТЕР ДРОН ЕКСПО съчетава представяне на иновативни предложения в различен клас, професионални форуми и научни лекции по актуалните теми в сектора, демонстрации.

MACHTECH & INNOTECH EXPO – най-голямото международно изложение в Региона за машини и технологии в металообработването, индустриална автоматизация, електроника и роботика, с акцент върху интелигентните технологии и иновативните решения,

Изложението за рекламни материали, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама и новите технологии за печат КОПИС се провежда в Интер Експо Център от 2012 година. 

Максофт отново представи най-пълната гама работни календари, нови тефтери, органайзери и календар бележници и рекламни сувенири в зала 4 на щанд B1 (4/B1).