A+ / A-

Рекламен комплект шоколадови бонбони с печат на едро по поръчка

Рекламен комплект шоколадови бонбони

Този рекламен комплект от шоколадови бонбони е от белгийски шоколад със сертификат UTZ, персонализиран с цифров печат (директно върху шоколада), направен с ядливи и напълно безопасни мастила за храни. Технологията за печат, която използваме, се характеризира с богатство на цветовете и прецизност на възпроизвеждането на детайлите.

Комплект от 32 топящи се в устата шоколадови бонбони, които персонализираме с избраната от вас графика, текст или снимка директно върху шоколада! Шоколадите са запечатани в плик, който можете да персонализирате от двете страни с цифров печат, като по този начин получавате още повече място за вашата реклама.

Нашият рекламен комплект се състои от 32 шоколадови бонбона с персонализация по ваш избор. 

Опаковката, на тези шоколадови бонбони, е направена от R-PET (рециклиран PET). Може да бъде изработена от бяла или крафт хартия по избор.

Вкусовете, които предлагаме, са млечен или бял шоколад (по индивидуална заявка).

Размерите на опаковката са 253 x 130 x 18 mm.

Минималното количество за поръчка е 100 броя.

Срокът на годност е 8 месеца.

Върху шоколада, поставяме хранителен печат, направен с ядливи и напълно безопасни цветни мастила за оцветяване на храни, които ви дават възможност да направите всякакъв дизайн с графики, лого или име на вашата компания.
А върху опаковката - поставяме печат под формата на дигитален печат, който работи добре за отпечатване дори на графично сложни дизайни или снимки.