A+ / A-

Внос на рекламни USB флаш памети

Наличните на склад в Максофт  рекламни USB флаш памети за реклама, както и моделите с възможност за директен внос за 3 седмици на нови по-ниски цени. 

Възможност за надписване с фирмено лого и внос. Внос на USB flash памети за рекламни цели. USB флаш памети с фирмен надпис, USB флашки. Поръчки на USB памети от 1G, 2G, 4G, 8G, 16G, 32G и повече.

Възможно е фабрично да се запише представяне или презентация на клиента и поставяне на рекламен надпис върху USB флашки чрез ситопечат или лазерно гравиране.

Всички предлагани модели USB флашки са с USB 2.0 интерфейс, функционират под операционни системи Windows ME/2000/XP, Mac 9.0 и по-висока, поддържат скорост на четене 9-12MB/s и скорост на запис 5-8MB/s в зависимост от конкретната система. Повечето предлагани модели са изградени на базата на USB flash чип Samsung с висока степен на стабилност и сигурност за данните. Всички предлагани модели USB флаш памети са с гаранция 2 години (24 месеца).

Внимание! Максофт изпълнява поръчки на фирми за USB памети за реклама и предлага usb флаш памети на търговци на едро и рекламни агенции. Компанията работи само с фирми и не изпълнява единични поръчки на частни лица!USB химикалки