A+ / A-

Как и какво се печати на сублимация

Възглавница за сублимация

Най-разпространените рекламни продукти за печат на сублимация- най-евтиният и същевременно устойчив начин за полагане на цветна снимка, картинка или печат на лого. 

 

 


Сублимационен печат върху текстил - Sublimation-print


Сублимационен печат - Sublimation-print

Сублимационен печат върху текстил- Sublimation-print

Сублимационният печат върху текстил се използва за брандиране на рекламен текстил от полиестер или със специално покритие. Подходящ е за знамена, тениски, торби от плат, престилки, шалчета, поларени одеяла, покривки, хавлии, килими и изтривалки. 
Килимчета и пътеки, с индивидуален размер и с индивидуален или фирмен дизайн и са едно съвременно и идейно решение при обзавеждането на фирмени офис пространства, обзавеждане на хотели и ресторанти. 

При нагряване до нужната температура молекулите на полиестера се "отварят" и сублимационните мастила, които в това време се намират в газообразно състояние, могат да проникнат в полиестера. След прекратяване на въздействието на високата температура, молекулите на полиестера се "затварят" и така изображението остава на полиестера. Отпечатаните чрез сублимационен печат щампи имат по-дълготраен рекламен живот.

Може да се отпечатва върху полиестер, полиамид и други, като е допустимо наличието и на естествени влакна, като памук и други, в границите на 30% от състава на тъканта. 

 

Чаши за сублимация


Чаши за сублимация

Сублимационният печат върху чаши дава по-добра устойчивост от тампонния печат и възможност да се печати цветна картинка и лого без нужда от цветоотделяне. 

Чашите за сублимация за използват масово за лични подаръци. 

Чашите за сублимация за евтин начин за производство на рекламни материали с цветно лого при малки бройки.