A+ / A-

Рекламно шоколадово сърце с печат на едро по поръчка

Рекламен шоколад сърце с печат

Шоколад във формата на сърце, който има страхотен вкус, изглежда страхотно и... резонира с посланието на вашата компания? Запознайте се с шоколадоото ни сърце - перфектният сладък подарък за благодарност.

Кремообразен, топящ се в устата шоколад, който изсипваме във форми и го украсяваме с персонализиран дизайн специално за вашата поръчка, което означава, че получавате възможно най-пресния продукт. Мастилата, които използваме за този метод на персонализация, са вегетариански, БЕЗ ГМО и имат най-високо одобрение за безопасност при употреба във фармацевтиката и храните.

Изберете произволна графика или снимка, за да персонализирате шоколада и опаковката и да създадете уникален продукт, с който ще изненадате всеки получател!

Нашето рекламно шоколадово сърце е направено от бял шоколад (общо 65 грама). 

Опаковката, на това шоколадово изкушение, е направена от R-PET (рециклиран PET). Може да бъде изработена от бяла или крафт хартия по избор.

Вкусовете, които предлагаме, са бял шоколад 36% какаово масло.

Размерите на опаковката са 95 x 106 x 15 mm.

Минималното количество за поръчка е 100 броя.

 

Срокът на годност е 8 месеца.

Върху шоколада, поставяме хранителен печат, направен с ядливи и напълно безопасни цветни мастила за оцветяване на храни, които ви дават възможност да направите всякакъв дизайн с графики, лого или име на вашата компания.
А върху опаковката - поставяме печат под формата на дигитален печат, който работи добре за отпечатване дори на графично сложни дизайни или снимки.