A+ / A-

Максофт - контакти, телефони, рекламни агенции

офис В.Левски 150

Променена е посоката на движение по ул.Ангиста- ул.Кешан (бул.Ген.Данаил Николаев) към бул.Васил Левски. Влизането от бул.Васил Левски не е възможно!

Районът на пл.Сточна гара северно от бул.Ген.Данаил Николаев е Зелена Зона. Можете да паркирате на ул.Ангиста, точно до входа на сградата. Необходимо е да изпратите SMS на телефон 1303.

На разположение са също до 144 паркоместа в новотокритият магазин Lild пл.Сточна гара срещу сградата на Максофт с възможност за безплатно паркиране до 90 минути- необходима е заверка на талона на касите на магазина. 

Максофт работи с клиенти от цялата страна директно или чрез своите партньори рекламни агенции. Вие можете да контактувате с централният офис в София или с представителите- рекламни агенции в София, Пловдив, Варна, Бургас, Слънчев бряг, Велико Търново, Сандански, Благоевград, Сливен, Ботевград, Враца, Видин и други градове.

Вашите въпроси можете да отправите на телефоните на централният офис в София
02/846 46 46, МТел 0888 846 006, Теленор 0896 846 006
или чрез формите за контакт в сайта. 

Доставките до Ваш офис в цялата страна за поръчки над 300лв направени в централен офис е безплатна!
Условието е единствено доставките да са икономични (2 работни дни) с избран от Максофт куриер/транспорт.  

За по-малки поръчки можете да се свържете с някои от нашите регионални представители.

Максофт подпомага със стоки и услуги рекламни агенции от цялата страна. Моля имайте впредвид, че всяка една рекламна агенция представител на Максофт е отделно юридическо лице, което има право да оферира при различни условия, както и да обработва поръчките по свой начин и качество.