A+ / A-

Календари от Максофт

Новите календари 2017 от Максофт. Работни календари с 6 секции в 2 тела, нови дизайни за Лукс календари и многоезични версии на познатите календари Универсал, Елит и Класик са част от новостите в гамата календари за 2017 на Максофт.

Максофт е най-големият издател на тела за рекламни календари в България. Компанията работи с рекламни агенции, печатници и крайни клиенти от цялата страна. 

Предлагаме фирмени календари с печат на цени от складове в София, Пловдив, Варна и други градове. Тела за рекламни календари от склад за печатници и рекламни агенции. 

Печат на фирмени календари и тела за работни календари 2017 директно от складовете на един от най-големите производители. Борса календари и тела за работни календари на едро за рекламни агенции и търговци.

Календари 2017 за реклама, изработка фирмени работни календари по поръчка.

Работни календари Класик, Елит и Универсал са с козметични корекции в дизайна и без промяна в техническите параметри.

Календари Лукс 2017 са с нов стилизиран, наистина луксозен дизайн.

Наложилите се с през 2016 календари Универсал и Лайт ще пристват и в продуктовата гама за 2017 в 4 разновидности е календар Лайт. Цели 6 вида са четирисекционните календари на Максофт- предлагаме 4 цветови гами Лайт налични в 4 тела и 2 цветови гами Елит.