A+ / A-

Календари от Максофт

Новите настолни и стенни работни календари 2016 на Максофт- най-големият издател на тела за рекламни календари в България. Фирмени календари с печат, цени от складове в София, Пловдив, Варна и други градове. Тела за рекламни календари от склад за печатници и рекламни агенции. 

Печат на фирмени календари и тела за работни календари 2017 директно от складовете на един от най-големите производители. Борса календари и тела за работни календари на едро за рекламни агенции и търговци.

Календари 2017 за реклама, изработка фирмени работни календари по поръчка.

Работни календари Класик и Лукс 2016 са с нов стилизиран дизайн. Познатият през последните години стенен календар Еко е заменен с нов работен календар Универсал в изцяло различна цветова гама, вече 12 листа на тяло и изключително конкурентна цена. Вече е цели 4 разновидности е календар Лайт. Цели 6 вида са четирисекционните календари на Максофт- предлагаме 4 цветови гами Лайт налични в 4 тела и 2 цветови гами Елит. 

Новото в календари  2017 -

  • чисто нов трисекционен работен календар Универсал Класик, 3 тела по 12 листа всяко в цветове Pantone Cool Grey 10 - 1/3 месец и основен за средния Pantone 187 - червено и Pantone Process Blue - синьо.
  • нов вид работни календари Лайт в синьо и оранжево - Pantone 021
  • нова цветова комбинация за Счетоводния работен календар -Pantone 160 - основен цвят и Pantone 173 - почивни дни